Return on investment


Dankzij CreateForce wordt het ontwerpproces sneller en efficiënter. Een investering in deze Autodesk Inventor-applicatie verdient zichzelf dan ook snel terug.

CreateForce neemt de ontwerpprofessional veel repeterende handelingen, waar u binnen Autodesk Inventor normaal gesproken niet omheen kunt, letterlijk uit handen. Elke afzonderlijke tool zorgt daardoor voor een aanzienlijke tijdwinst bij het dagelijks modelleerwerk.

Doordat veel minder handmatige handelingen zijn vereist, is het werken met CreateForce bovendien veel ergonomischer en dus motiverender voor de gebruiker!

Het volgende praktijkvoorbeeld van de Batch print verduidelijkt welke tijdbesparing CreateForce concreet oplevert.

Eerst even een korte uitleg over CreateForce Batch print: dit is een tool waarmee het mogelijk is om geselecteerde .dwg- en .idw-bestanden in batch, inclusief alle ‘Sheets’, in één handeling af te drukken. Dit bespaart enorm veel tijd in plaats van het handmatig afdrukken per tekening. Bovendien kunnen grote batch prints worden hergebruikt voor vervolgprintopdrachten.

De volgende diagrammen bewijzen hoe groot de tijdwinst met Batch print is en geven u meteen inzicht in de meerwaarde van CreateForce voor uw organisatie.

 
 
ROI, Return on investment
 

ICN group

Bedrijfsprofiel
ICN Solutions biedt u branche-
specifieke automatiseringsoplossingen
voor Werktuigbouwkunde,
Bouwkunde en Infrastructuur.
Lees verder >

Contact

ICN Solutions | Europalaan 14-18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Email: info@icn-solutions.nl
Tel: +31 (0)73 750 6 750
KvK nr: 16089072

ICN group branches