Tijdbesparing per tool


Elke tool van CreateForce levert een aanzienlijke tijdbesparing op en daarmee een hogere productiviteit. Hier wordt per individuele tool beschreven wat de concrete tijdwinst is.

 
 
multi body createForce

Multibody Tool


Met deze tool wordt het gebruik van Multibodies aanzienlijk eenvoudiger en overzichtelijker. Zo kan de naam, het materiaal en de zichtbaarheid van elke Solid worden aangepast. Ook kan een combinatie of meerdere Solids in één keer worden aangepast. Met één klik is het mogelijk om een Solid Body aan of uit te zetten, maar ook om de kleuren van een hele serie Solids te wijzigen. 
 

 
multi body createForce

Change Part Material Tool


Met deze tool kan het materiaal van Parts in een Assembly eenvoudig worden aangepast. Hierbij is het ook mogelijk om materialen over te nemen en op een serie andere onderdelen te plaatsen. 
 

 
multi body createForce

Ground and Root All Components


CreateForce geeft met deze tool de mogelijkheid om alle componenten met het hoofd assenstelsel (Origin) uit te lijnen in de huidige samenstelling. Alle componenten worden dan automatisch ook op ‘Grounded’ gezet, waardoor de componenten direct vast staan. Dit maakt modelleren een stuk eenvoudiger bij het gebruik van bijvoorbeeld Solid Bodies, Derived Parts of met het modelleren met een skelet. Zie ook de tool ‘Ground and Root Selected Components’.

Ground and Root Selected Components
Deze tool heeft dezelfde functie als 'Ground and Root All Components', met dat verschil dat hierbij niet alle componenten worden uitgelijnd, maar uitsluitend de geselecteerde componenten. 
 

 
multi body createForce

FlatPatternExport Tool


De FlatPattern Export Tool zorgt ervoor dat plaatuitslagen (Flat Patterns) uit de ‘Sheet Metal’-omgeving van Inventor snel, eenvoudig en in een batch geëxporteerd kunnen worden naar .dxf-, .dwg- of .sat-bestanden. Omdat dit normaal in Inventor per afzonderlijk onderdeel dient te gebeuren, zorgt deze tool voor een enorme tijdswinst bij het exporteren van meerdere uitslagen. Vooral plaatwerkbedrijven die veelal werken met meerdere honderden uitslagen hebben veel baat bij deze tool. 
 

 
multi body createForce

Batch print Tool


Batch print is een tool waarmee de geselecteerde .dwg- en .idw-bestanden in batch inclusief alle pagina’s in één handeling afgedrukt kunnen worden. Dit bespaart enorm veel tijd in plaats van het handmatig afdrukken per tekening en pagina. Eventuele grote batch-afdrukken kunnen ook worden opgeslagen om later te hergebruiken. Zo kan bij een gehele set tekeningen, met bijvoorbeeld een nieuwe revisie, alles in een eenvoudige handeling nogmaals worden afgedrukt. 
 

quote

ICN group

Bedrijfsprofiel
ICN Solutions biedt u branche-
specifieke automatiseringsoplossingen
voor Werktuigbouwkunde,
Bouwkunde en Infrastructuur.
Lees verder >

Contact

ICN Solutions | Europalaan 14-18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Email: info@icn-solutions.nl
Tel: +31 (0)73 750 6 750
KvK nr: 16089072

ICN group branches