Wat is CreateForce?


CreateForce is de volledig in eigen beheer ontwikkelde Autodesk Inventor-applicatie van ICN Development. Engels- én Nederlandstalig. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

CreateForce-voor-Autodesk-InventorEen krachtig gereedschap om het ontwerpproces vergaand te optimaliseren. Deze gestandaardiseerde aanpak voor een bedrijfsgerichte oplossing levert u als professional in de werktuigbouw of productontwikkeling een enorme tijdwinst op. Hoe dit kan? CreateForce neemt veel repeterende handelingen, waar u binnen Autodesk Inventor normaal gesproken niet omheen kunt, letterlijk uit handen.


De vele handige tools zorgen voor een snel en efficiënt ontwerpproces. Dankzij deze productie applicaties wordt het werken met Autodesk Inventor aanzienlijk effectiever. CreateForce kan een een forse tijdbesparing opleveren in het dagelijks modelleerwerk; hierdoor reduceert u ontwerpuren en kunt u uw kostbare tijd veel effectiever besteden.

Naast tal van productieve applicaties biedt CreateForce ook een Nederlandstalige Inventor-bibliotheek, RAL-kleuren en extra handigheden. Tot de belangrijke extra functionaliteiten behoort onder meer een Autosave in Inventor, maar ook revisie-aanduidingen, help- en ‘screenshot’-tools en meer. Een omvangrijk dienstenpakket, waaronder een QuickScan consultancy en trainingen maakt het aanbod van CreateForce compleet.

Kortom, CreateForce maakt werken met Autodesk Inventor veel effectiever.
 

 • CreateForce

  CreateForce versnelt
  het hele ontwerpproces!

  CreateForce
  Martin Verschuren
 • CreateForce

  CreateForce helpt ons bij
  allerlei eentonige handelingen!

  CreateForce
  Johan van Zeeland
 • CreateForce

  CreateForce maakt het
  werken in Inventor nóg leuker!

  CreateForce
  Mees van der Vlucht
 • CreateForce

  CreateForce maakt veel klikwerk overbodig,
  tijdbesparing is het logische gevolg!

  CreateForce
  Harm Vlassak, Smolenaers Constructie & Plaatwerk BV
 
Bedrijfsprofiel
ICN Solutions biedt u branche-
specifieke automatiseringsoplossingen
voor Werktuigbouwkunde,
Bouwkunde en Infrastructuur.

Lees verder >

Contact
ICN Solutions | Europalaan 14-18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Email: info@icn-solutions.nl
Tel: +31 (0)73 750 6 750
KvK nr: 16089072