Wat is CreateForce?


CreateForce is de volledig in eigen beheer ontwikkelde Autodesk Inventor-applicatie van ICN Development. Engels- én Nederlandstalig. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

CreateForce-voor-Autodesk-InventorEen krachtig gereedschap om het ontwerpproces vergaand te optimaliseren. Deze gestandaardiseerde aanpak voor een bedrijfsgerichte oplossing levert u als professional in de werktuigbouw of productontwikkeling een enorme tijdwinst op. Hoe dit kan? CreateForce neemt veel repeterende handelingen, waar u binnen Autodesk Inventor normaal gesproken niet omheen kunt, letterlijk uit handen.


De vele handige tools zorgen voor een snel en efficiënt ontwerpproces. Dankzij deze productie applicaties wordt het werken met Autodesk Inventor aanzienlijk effectiever. CreateForce kan een een forse tijdbesparing opleveren in het dagelijks modelleerwerk; hierdoor reduceert u ontwerpuren en kunt u uw kostbare tijd veel effectiever besteden.

Naast tal van productieve applicaties biedt CreateForce ook een Nederlandstalige Inventor-bibliotheek, RAL-kleuren en extra handigheden. Tot de belangrijke extra functionaliteiten behoort onder meer een Autosave in Inventor, maar ook revisie-aanduidingen, help- en ‘screenshot’-tools en meer. Een omvangrijk dienstenpakket, waaronder een QuickScan consultancy en trainingen maakt het aanbod van CreateForce compleet.

Kortom, CreateForce maakt werken met Autodesk Inventor veel effectiever.
 

ICN group

Bedrijfsprofiel
ICN Solutions biedt u branche-
specifieke automatiseringsoplossingen
voor Werktuigbouwkunde,
Bouwkunde en Infrastructuur.
Lees verder >

Contact

ICN Solutions | Europalaan 14-18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Email: info@icn-solutions.nl
Tel: +31 (0)73 750 6 750
KvK nr: 16089072

ICN group branches